Važi samo za Građane koji imaju EU drzavljanstvo !!

Koji su uslovi potrebni da bi mi za vas mogli da radimo ?

Ako dolazite iz zemalja Evropske Unije,Amerike Australije i posjedujete od tih Drzava Drzavljanstvo i uz to zelite novi pocetak u Njemackoj? Tad ste na pravoj adresi !! Mi smo posrednicka Firma koja radi 100% zakonski i koja podlijeze Njemackim zakonima sa sjedistem u Njemackoj tacnije na adresi koju mozete pronaci OVDJE sa svim relevantnim podatcima o Firmi. Nas glavni cilj je da vama pokusamo da pomognemo u pronalazenju odredjenog radnog mjesta u Njemackoj i budemo prva kontakt osoba koja ce vam pomoci u pronalazenju istog po mogucnosti sa stanom ..

Kako mi radimo ?

Mi posredujemo u pronalazenju radnog mjesta u Njemackoj iskljucivo ako imamo od vas unapred potpisan POSREDNICKI UGOVOR o samofinanciranju nasih usluga.

Od potpisivanja Posrednickog ugovora pa do pocetka rada mi vam stojimo na usluzi formalne prirode,sto znaci :

 1. Dovedimo u kontakt sa poslodavcem koji je voljan da vas primi u radni odnos i za ono radno mjesto za koje se kandidirate.
 2. Proslijedjujemo vam informacije o uslovima rada koje poslodavac nudi ili vas poslodavac direktno kontaktira i sa njim dogovarate datum dolaska i pocetka rada.
 3. Dogovorimo datum pocetka rada ako poslodavac tako zeli i kad da se javite pod uslovom da vam odgovara ponuda koju dobijete i prihvatite.

Zasto je potreban Posrednicki Ugovor ?

Posrednicki ugovor je Zakonom Njemacke obavezan za sve Firme koje se bave posredovanjem i kao takav mora biti obostrano potpisan prije pocetka posredovanja u pronalazenju radnog mjesta na teritoriji Njemacke. Prednosti potpisanog posrednickog ugovora su sledece : Obe strane imaju pismeno definisane obaveze koje moraju uzejamno biti ispunjene da bi doslo do jednog uspjesnog posredovanja i pronalazenja odgovarajuceg radnog mjesta. U svakom slucaju ugovor je tako sastavljen da sa 100% sigurnoscu ne ide vama kao klijentima na stetu. Zato vas zamoljavamo da ostavite sebi 5 minuta vremena i da  detaljno procitate ugovor koji mozete pronaci na dnu stranice. Za sva pitanja ili neke nejasnoca molimo vas da nam posaljete eMail na adresu jobkroatien@outlook.de sa vasim upitom.

Vase obaveze prema nama su sledece i odnose se samo za uspjesno posredovanje u pronalazenju radnog mjesta!

Mi nase usluge za pronalazenje radnog mjesta u Njemackoj nikad ne naplaćujemo unaprijed već poslije prvog vaseg odradjenog mjeseca i (u ratama).

Za jedno uspjesno posredovanje i stupanje u radni odnos mi naplacujemo nase usluge u 2 mjesecne rate po 300 € :

1. Rata 300,00 € poslije prvog radnog mjeseca.

Poslije drugog mjeseca rada imate pauzu placanja

2. Rata 300,00 € poslije treceg odradjenog radnog mjeseca i sa tim su sve vase obaveze prema nama izvrsene

Opcija 2

Ako se odlucite za opciju da nase usluge platite odjednom tad placate 500,00 € i obaveza placanja stupa na snagu poslije prvog odradjenog mjeseca.

Opcije placanja mozete odabrati pri popunjavanju Posrednickog Ugovora koji mozete dole na dnu stranice preuzeti isprintati,popuniti i obavezno na stranici 6,7 i 10 potpisati i nama poslati preko poste na naznacenu Adresu ili preko eMaila .

Ako bi se desilo iz bilo kojih razloga od strane vas ili poslodavca da dodje do prekida rada u prvih (30) dana od vaseg pocetka rada vi niste duzni da platite ni jednog centa provizije za nase usluge. Ako ipak ostanete na radnom mjestu duze od (30) dana tad stupa na snagu Posrednicki Ugovor i imate obaveze prema nama  koje prihvatate sa potpisivanjem Posrednickog Ugovora.

Obaveze poslodavca prema vama !

Poslodavac ja zakonski obavezan da pruzme sve socijalne obaveze prema vama po Zakonu Njemackom i odgovoran ja za vas. Npr da ste prijavljeni kod Zdravstvenog i penzionog osiguranja itd sto je zakonski propisano..Opsirnije mozete ovdje da se informisete sto je poslodavac obavezan prema vama i kako sve to funkcionise u Njemackoj..

AGB

Ako ste suglasni sa uslovima (AGB) i sa ovim objasnjenjem, takodje posjedujete drzavljanstvo od jedne Drzave koja pripada Evropskoj Uniji ( HR-SLO ) a zelite da mi za vas trazimo odredjeno radno mjesto u Njemackoj ili da posredujemo za vas na vec otvoreni oglas tad popunite Kontakt Formular dole ispod (KONTAKT FORMULAR) i mi cemo da se javimo za 24h na vasu eMail adresu koju treba da postavite prilikom popunjavanja Formulara zato vodite racuna da je vasa eMail tocna !

Molim vas vodite racuna da mi mozemo poslovno saradjivati sa vama samo ako imamo potpisan od vas POSREDNICKI UGOVOR zato obavezno poslije popunjavanja KONTAKT FORMULARA posaljite nam preko poste ili eMaila potpisan posrednicki ugovor tako da dobijemo sve potrebne dokumente koji su nam potrebni za dalju poslovnu saradnju !

Ako ipak ne pripadate gradjanima koji pripadaju EU ili ne zelite da mi za vas posredujemo tad procitajte OVDJE sto dalje !!

 

 

Podjelite
 • 28
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  28
  Shares